suspension webben

För den som vill ha det bästa av sin fjädring så skräddarsyr vi dina komponenter så de passar just dig. Vi bygger din fabriksfjädring!

Att en standardfjädring ska passa just dig är kanske inte så stor risk, då dessa testas och ska anpassas till den stora massan och körs genom produktionen just så. Där kommer vi in och gör samma jobb som alla fabriksförare/team också gör. Med mycket testar får vi fram de som ger oss möjlighet att anpassa varje fjädring till den specifika föraren. All den tid som läggs ner med tester från motionsåkare till svenska team och fabriksförar i USA så har vi kunskapen att kunna anpassa just din fjädring till en fabriksfjädring.

Alla delarna demonteras som vid en service. Allt rengör och inspekteras och de slitna delarna bytas ut. Om nya slitdelar behövs monteras det ihop med endast genuina originaldelar för bästa kvalité och prestanda. Fjädringen gundinställs och levereras.

Men vårt engagemang slutar inte där! Vi hjälper dig med inställningar och råd under tiden du använder vår fjädring så du ska få ut de bästa hela tiden.I vår nöjdhetsgaranti så vill vi att du ska vara en nöjd kund som gillar produkterna, och därför har vi denna garanti. Skulle du behöva justera in din fjädring eller ändra något så ingår detta utan extra kostnad.