suspension webben

Niklas Månsson började själv köra cross 1984 och är fortfarande ute och sliter på crossbanorna, dock har den egna tävlingsverksamheten mer övergått i testformat. Om tillfälle ges så står han gärna bakom startgrinden och kör någon tävling.

Under årens lopp har det blivit en hel del meckande, och kanske mestadels med just fjädringar. Det var nog så att det oftare blev garaget istället för gymmet och löpning på den tiden det var mer aktivt tävlande. Lite tävlande i SM och USA har det hunnits med genom åren.

Det som satte fart på just fjädringskarriären var när det i slutet på 90-talet blev färd över till USA.
Under första turen till USA för crosskörning -98 så spenderades den hos Ross Maeda, som då varit utvecklingsingenjör för KAYABA i 25 år och driver Enzo racing.

Med den bästa tänkbara mentorn så blev det en hel del teori, testande och skruvande på fjädringar. Sen följde flera vintrar i södra Kalifornien med både crosskörning och arbete. Med de kontakter som skapats har det blivit en hel del testande med både fabriksteam och privat team.
Arbetet fortsatte sedan här hemma med olika team och förare för att få fram den bästa möjliga fjädringen.

Samarbetet med Ross har fortsatt genom åren, så när kylan och dubbdäcken är framme så passar det bra med lite tester i värmen.

Så vårt mål är att också i fortsättningen kunna leverera fjädringar som våra kunder ska trivas med och fortsätta vinna på våra banor!